Neem contact op +31 (0) 646 291 983

Nieuwe bedrijfsnaam

Een bedrijfsnaam verzinnen voor jouw onderneming?

Jouw (nieuwe) bedrijf heeft pakkende naam nodig die het karakter van jouw organisatie duidelijk maken. Een duidelijke bedrijfsnaam die blijft hangen en staat voor jouw merk.

Aan de hand van je positionering verzin ik een bedrijfsnaam die past bij jou als ondernemer en aanspreekt bij jouw doelgroep.

Belangrijk voor een goede bedrijfsnaam

Een goede naam vinden kan soms bestaan uit hetgeen dat je doet, echter kan het zijn dat een bedrijfsnaam in die vorm niet goed vast is te leggen via het merkenrecht.

Ook is het belangrijk om na te denken over de mogelijkheden en toekomst van jouw onderneming en of de naam aansluit bij de ambities.

Heb je een nieuwe bedrijfsnaam nodig? Ik ga graag met je in gesprek om te horen waar de visie en kwaliteiten van jouw bedrijf of product liggen. Vanuit hier kan ik beginnen aan het creatief proces om een passende bedrijfsnaam te bedenken voor jouw bedrijf.

 

 

Wil jij ook een bedrijfsnaam?

Graag ga ik met je in gesprek voor het bedenken jouw nieuwe naam! Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!De bedrijfsnamen die ik heb bedacht

Uiteraard ben ik trots op de bedrijfsnamen die ik voor diverse bedrijven heb mogen bedenken. Echter is een bedrijfsnaam verzinnen maar één van de werkzaamheden die ik voor onderstaande bedrijven heb verzorgd. Voor deze bedrijven heb ik bijvoorbeeld naast een bedrijfsnaam, ook een propositie, marketingactie of reclame gemaakt.

Klik op één van de bedrijfsnamen om te zien wat ik naast de bedrijfsnaam nog meer voor deze bedrijven heb gedaan.