Neem contact op +31 (0) 646 291 983

Nieuwe bedrijfsnaam

Ik bedacht Huisunie Gulle Graef Timebutler Firma Leef! Ikwiltekst.nl als bedrijfsnaam.

Een goede naam voor jouw onderneming

Jouw (nieuwe) bedrijf heeft pakkende naam nodig die het karakter van jouw organisatie duidelijk maken. Een duidelijke naam die blijft hangen en staat voor jouw merk.

Aan de hand van je positionering bedenk ik een naam die past bij jou als ondernemer en aanspreekt bij jouw doelgroep.

Een goede naam vinden kan soms bestaan uit hetgeen dat je doet, echter kan het zijn dat een bedrijfsnaam in die vorm niet goed vast is te leggen via het merkenrecht.

Ook is het belangrijk om na te denken over de mogelijkheden en toekomst van jouw onderneming en of de naam aansluit bij de ambities.

Heb je een nieuwe bedrijfsnaam nodig? Ik ga graag met je in gesprek om te horen waar de visie en kwaliteiten van jouw bedrijf of product liggen. Vanuit hier kan ik beginnen aan het creatief proces om een passende bedrijfsnaam te vinden voor jouw bedrijf.

 

 

Wil jij ook een bedrijfsnaam?

Graag ga ik met je in gesprek voor jouw nieuwe naam! Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!Wat ik nog meer deed…

Een bedrijfsnaam bedenken is maar één van de werkzaamheden die ik voor onderstaande bedrijven heb verzorgd. Voor deze bedrijven heb ik bijvoorbeeld ook nog een propositie, marketingacties of reclame gemaakt.