Neem contact op +31 (0) 646 291 983

Zelfopslag Almere

Nieuwe website Zelfopslag Almere

Voor opslagbedrijf Zelfopslag Almere heb ik een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld in WordPress. De nieuwe website voldoet aan de huidige standaard van webdesign en is geschikt voor alle soorten devices.

Een nieuw website ontwerp

De website is volledig nieuw ontworpen aangezien het oude ontwerp niet meer aansloot bij de wensen van Zelfopslag Almere. Aan de hand van het bestaande kleuren pallet ben ik aan de slag gegaan met een vernieuwde indeling van de website, hierin rekening houdend met alle formaten schermen.

Volledig responsive

De website is opgebouwd uit één ontwerp, met aanpassingen voor mobiele devices zodat alle inhoud van de website goed lees- en zichtbaar is op mobiele apparaten. Dit was belangrijk omdat bijna 60% van alle bezoekers de website bezoekt op iPad of iPhone.

SEO Ranking

Aangezien de website erg goed zichtbaar was in de organische zoekresultaten van Google, was het belangrijk om rekening te houden met de indeling van de website. Waar nodig zijn extra pagina’s aangemaakt om de vindbaarheid van de website te behouden en waar nodig te verbeteren.

Nieuw logo

Naast een vernieuwde website heb ik ook het bestaande logo van Zelfopslag Almere een opfrisbeurt gegeven. Het oude logo sloot niet meer aan bij de vernieuwde website en is om deze reden vernieuwd, zonder afbreuk te doen aan de (naams)bekendheid van het bestaande logo.

Hoe ziet de nieuwe website er uit?

Ben je benieuwd naar hoe de volledig nieuwe website van Zelfopslag Almere er uit ziet?

 

Bekijk de website