Neem contact op +31 (0) 646 291 983

Websites

Ik ontwerp websites webshops blogs portfolio's voor bedrijven

Een goede website voor jouw bedrijf

Een goede website is hét online visitekaartje van iedere ondernemer. De website moet geschikt zijn voor jouw klanten en ervoor zorgen dat jouw product of dienst op de juiste wijze onder de aandacht komt.

Er zijn verschillende redenen om een website te hebben, of je bestaande website te vernieuwen. Het is dan ook goed om de reden van het bestaan van je website weer eens onder de loep te nemen. Want de belangrijkste keuzes voor een website ontwerp hangen af van wat de bezoeker moet doen op de website.

Is dit om te informeren? Of wil je graag dat je bezoekers wat bestellen in je webshop? Ik ga samen met jou op zoek naar het doel van jouw website of webshop om zo tot een ideaal ontwerp te komen.

Wil jij ook een website?

Graag ga ik met je in gesprek voor jouw nieuwe website of webshop! Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!De website die ik heb gemaakt

Hieronder vind je mijn portfolio van mijn gemaakt websites en webshops. Met deze ondernemers heb ik goed gekeken naar hun wensen, maar ook naar de behoeftes van de doelgroep en uiteraard wat het doel is van de website. Zo komt de ideale website tot stand die goed vindbaar is voor jouw klanten en makkelijk te onderhouden is door jullie bedrijf.